Verkoop, projecten en support

Financieel en logistiek doen wij bij voorkeur met AccountView of Visma.net. Informatie met een vaste plek en een rigide structuur. Voor veel informatie geldt dat niet. Verdeeld over verschillende systemen, persoonlijke emailboxen en documenten in soms obscure mapstructuren. Informatie die je wat minder gemakkelijk een plaats kan geven. Waar uw collega’s het ook zullen zoeken.

Dynamisch samenwerken met informatie

Tim is ons antwoord op een universeel probleem; de versnippering van bedrijfsinformatie. Informatie wordt rijker als u ook de samenhang met andere gegevens ziet. Vooral als men die informatie binnen uw organisatie voor verschillende doeleinden gebruikt. Dat vergt een dynamiek die zich niet laat vangen in een map of mailbox. Met het unieke associatieve datamodel van Tim bepaalt u zelf, zonder hulp van specialisten, op welke plaatsen bepaalde informatie nuttig is. Zonder dat het ingewikkeld wordt.

Optimaliseer uw processen

Tim is een alleskunner die na vele jaren ervaring optimaal inzetbaar is voor relatiebeheer en alle andere vormen van informatie over uw zakenpartners. Met krachtige faciliteiten voor projectmanagers met het accent op informatievoorziening, voortgangscontrole en kostenbeheersing. Een belangrijke ruggesteun voor uw servicemedewerkers en een veilige oplossing voor uw contractadministratie. Software met gevoel voor uw mensen. Om samen met hen de klus te klaren.

Overtuig uzelf op timtotaal.nl waar de dynamiek en veelzijdigheid van Tim uitgebreid aan u wordt gepresenteerd.