Financieel en logistiek

Financiële en logistieke processen vragen om betrouwbare en efficiënte softwareoplossingen. Softmakers is de eerste dealer van de AccountView Business Software in Nederland. Met AccountView leveren we al 25 jaar lang meerwaarde aan kleinere MKB bedrijven tot grotere organisaties zoals Xerox en Mediq. Sinds kort (2013), leveren we ook de gloednieuwe financiële cloud applicatie; Visma.net. Wederom zijn we de eerste implementatiepartner in Nederland. Zo maakt onze klant Falkplan Andes op dit moment gebruik van de nieuwste generatie administratieve software.

Afgezien van twee volledige en bewezen software oplossingen onderscheiden wij ons door jarenlange kennis en ervaring met financiële en logistieke processen binnen het MKB. Onderstaand leest u meer over de specifieke toepassing van AccountView en Visma.net binnen uw vakgebied. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Boekhouding

Bespaar tijd op uw boekhouding door administratieve processen te automatiseren. Wij zorgen ervoor dat alle administratieve deelprocessen perfect integreren, zo haalt u het beste resultaat uit uw administratie. Maak van uw financiële administratie een instrument wat u inzicht verschaft in uw bedrijfsprocessen en prestaties.

Control

U ondersteunt het management door in controle te zijn van de bedrijfsprocessen. Wij helpen u hierbij door de tools te bieden waarmee u grip krijgt op de organisatie en vooruit kunt kijken.

Handel

Optimalisatie van uw voorraad is een constant streven. Wij helpen u bij het nakomen van uw leverafspraken terwijl u zo min mogelijk voorraad aanhoudt.  Softmakers helpt kleine groothandels als Holland Precision Tooling tot multinationals als Mediq bij optimalisatie van het voorraadbeheer.

Projectadministratie

U voert uw werkzaamheden uit op projectbasis? Softmakers ondersteunt u met behulp van een geïntegreerde oplossing voor zowel projectmanagement als projectadministratie. Van offerte tot factuur, één efficiënte procesflow!

Accountancy

Softmakers ondersteunt accountants en administratiekantoren in de (online) samenwerking met hun cliënten. U voert uw eigen administratie en cliënt administraties op uiterst efficiënte wijze en zet geavanceerde oplossingen als de samenstel-assistent in om administraties efficiënt te controleren.