Over Softmakers

Softmakers startte eind jaren tachtig. Een bevlogen bedrijf met bijzondere medewerkers. Niet alleen verliefd op techniek, ook op mensen. Tim vloeide eruit voort. Gereedschap dat werkt zoals de mens denkt.

Softmakers zag inmiddels al aardig wat bedrijven van binnen. Kleintjes met enkele personeelsleden. Multinationals met duizenden namen op de loonlijst. Een ruime blik in de keuken van ondernemend Nederland.

softmakers_cmyk_300dpi

Onze overtuiging

“Informatie is de zuurstof voor een organisatie”

De informatiebehoefte van een organisatie laat zich echter moeilijk formuleren en wijzigt iedere dag omdat medewerkers gelukkig nooit ophouden met nadenken en communiceren. Om effectief te kunnen zijn moet een informatiesysteem daarom aan de volgende voorwaarden voldoen;

  1. Het schept de mogelijkheid om alle informatie binnen een organisatie met elkaar te verbinden
  2. Het zorgt er op een veilige manier voor dat alle informatie onafhankelijk van tijd en locatie toegankelijk is
  3. Iedere medewerker moet zelf, zonder hulp van specialisten, op eenvoudige wijze invulling aan zijn eigen informatiebehoefte kunnen geven
  4. Het vastleggen van informatie wordt gestimuleerd met tijdwinst voor de medewerkers die het uitvoeren

Wat hebben wij u te bieden

Wij onderscheiden twee verschillende soorten automatiseringsgebieden;

  • de software systemen voor uw financiële administratie en logistieke organisatie; strikt georganiseerd, directief en meestal boekjaar georiënteerd
  • oplossingen waarmee u informatie kunt beheren waar geen plaats voor is in de hierboven genoemde systemen; allesomvattend en een krachtige combinatie van structuur en flexibiliteit

Als oudste dealer van AccountView en Visma.Net hebben wij vele klanten op weg geholpen met hun wensen van de eerste categorie. Met ons eigen product Tim hebben wij inmiddels vele successen behaald bij het vervullen van de de tweede behoefte.

Wij leveren de software, helpen u ermee op weg en staan graag voor u klaar als u hulp nodig heeft.

Lees meer over Softmakers  >>

Informatie over onze bloggers

Jessica de Leeuw

Mijn drijfveren: diversiteit, uitdagingen, inspelen op veranderingen, het samen met de klant realiseren van doelstellingen/toegevoegde waarde.

Roland Schweigl

In mijn rol vertolk ik de interface tussen klanten, medewerkers en product, dit geeft mij veel energie. U kennis laten maken met een andere vorm van samenwerken door middel van Tim is mijn passie. Bent u nieuwsgierig bel mij dan bij Softmakers.

Tim

Tim is software met menselijke trekjes. Tim is techniek. Maar met een unieke, associatieve werkwijze. Tim vangt en toont de dynamiek in uw informatie.

Wilco Troost

Als director development beleef ik spannende tijden. De toekomst ziet er per dag anders uit. Het uiterste vergen van mens en machine. Ik zou niet anders willen!