Accountancy tools

De accountancybranche staat onder druk en is aan veel veranderingen onderhevig; XBRL, continuous auditing en prijsdruk vanuit administratiekantoren maken een hoog automatiseringsniveau noodzakelijk. Wij helpen u met behulp van AccountView voor te blijven op uw concurrentie. Samen met u analyseren we uw werkprocessen en richten het proces van boeking tot aan rapportage zo efficiënt mogelijk in.

Met behulp van de AccountView oplossingen heeft u een solide basis voor zowel uw interne administratie als cliënt administraties. Onderstaand meer informatie over onze oplossingen.

 

Efficiënt samenwerken met uw cliënt

Iedere cliënt is uniek en heeft verschillende wensen omtrent samenwerking, voor u als accountant biedt het echter voordelen om met standaard en een beperkt aantal applicaties te werken. Wij bieden u met een breed scala aan toepassingen binnen één applicatie het beste van twee werelden. Van fysieke schoendoos tot online samenwerking met behulp van het scannen & herkennen van inkoopfacturen en online dashboards. U overtreft de wensen van uw cliënt terwijl u blijft genieten van procesoptimalisatie!

Uw tools:

  • Internetboekhouden
  • Online salarisadministratie
  • Online dashboards
  • Scannen & herkennen van inkoopfacturen
  • Klantportals
  • Online documentmanagement

Meer weten? Neem contact met ons op! 

 

Van boeking tot rapportage

AccountView biedt u de mogelijkheid uw complete proces van data verzameling tot aan financiele controle en rapportage te automatiseren. Hiermee kunt u als accountant operationele werkzaamheden lager in de organisatie plaats laten vinden waardoor u tijd en kosten bespaard. We maken onderscheid in de invoer, controle en rapportage functie.

Efficiënt invoeren

Laat uw klanten zelf een gedeelte van de boekhouding voeren met behulp van onze cloud oplossingen, deze stellen u tevens in staat uw klant te begeleiden en trainen in dit proces! Voert u als kantoor zelf de boekhouding voor uw klanten? Vul deze boekhoudingen dan razendsnel door bijvoorbeeld de inkoopfacturen in te scannen en gebruik te maken van directe banken koppelingen!

Controle

Controleer de boekhouding van uw client razendsnel met een groot aantal standaard controles gebaseerd op bijvoorbeeld SRA, NOVAK of best practice modellen van de samenstel-assistent! Hiermee heeft u direct aan de hand van een dashboard met stoplichten inzicht in de status van een boekhouding. De samenstel-assistent leidt u tevens direct naar de oorzaak van een fout, zo heeft u de controle en verbetering binnen handbereik! Wilt u zelf controles toevoegen? Geen enkel probleem! De samenstel-assistent stelt u in staat een onbeperkt aantal controles te formuleren op bijvoorbeeld aansluitingen en afwijkingen!

Rapportage

Naast de standaard rapportages heeft u binnen AccountView diverse mogelijkheden om financiele cijfers met klanten te communiceren. Deel rapportages via de online boekhoudomgeving, biedt de client toegang tot zijn eigen online dashboard of exporteer eenvoudig naar Excel.

Wilt u naast de financiële controles uit de samenstel-assistent ook direct uw verantwoording en onderbouwing toevoegen voor het jaarwerk dan is het werkprogramma uw oplossing! De uitgevoerde financiële controles komen automatisch in uw werkprogramma terecht waar u deze kunt onderbouwen. Tevens kunt u onderdelen binnen uw werkprogramma verdelen over verschillende collega’s of om controle vragen!

De XBRL rapportages uit AccountView zorgen ervoor dat u razendsnel aangiftes of kredietrapportages voor uw klant opstelt.