Overal en altijd kunnen werken

Op zoek naar het nieuwe werken? Of gewoon een ruggensteun voor teamleden onderweg? Samen sparren! Ook als u even niet bij elkaar kunt zijn. Alle informatie op iedere locatie waar het nodig is. Veiligheid voorop, ook buiten werktijd. U kunt er vandaag voor kiezen. Softmakers maakt het mogelijk.

Wij presenteren u TimCloud; een hypermodern concept om u te ontzorgen. Start volledig vanuit onze Cloud of kies voor een vlotte combinatie met het systeem dat u al heeft. Hybride noemen wij dat. Bedacht om ook klein te kunnen starten. Zorgvuldig afgestemde techniek voor een aantrekkelijke prijs. En als het u bevalt groeit u gewoon in uw eigen tempo verder.

Bespaar kosten en blijf flexibel

Wilt u minder tijd en geld verliezen aan IT? Uw systeembeheer minimaliseren? Heeft u genoeg geïnvesteerd in servers en software? Met TimCloud wint u tijd en middelen. Om de kwaliteit in uw organisatie weer te kunnen koesteren. Technologie als water. Betaal alleen wat u gebruikt.

Uitbreiden is altijd simpel. Voor als het succes uw team laat groeien. Extra faciliteiten met de druk op een knop. Om tijdelijk de drukte het hoofd te bieden of gewoon voor altijd.

Een virtuele allesdrager

TimCloud heeft stevige schouders. Afgetraind om ons complete duo Tim & AccountView te dragen. Daarmee is de koek niet op. Uw vertrouwde applicaties zoals Outlook, Excel, Word en Adobe Acrobat staan ook startklaar. Voor het geval u die ook virtueel wilt inzetten. En er is nog ruimte genoeg. Bijvoorbeeld voor uw eigen specifieke applicaties. Vertel ons welke en u kunt rekenen op helder advies.

Veiligheid voorop

Veiligheid is een keuze. Fysiek staat uw data achter slot en grendel. Niet over de grens maar dicht in de buurt. Tot de tanden bewaakt met de modernste technieken. Tegen brand, ongewenste kijkers, gegevensverlies en dreigende virussen. Overzichtelijk én betrouwbaar.

Meer dan de som van 2 delen

Kennis en ervaring kun je delen. Zoals Softmakers en sevenP. Gelijkgestemde partners met oog voor techniek en gevoel voor mensen. Samen leveren wij u een compleet product. Effectieve software optimaal gedragen door een modern internet platform. U kunt daarbij altijd op onze aandacht rekenen. In iedere fase van het proces. Voorbereiding, inrichting en gebruik. Laagdrempelige assistentie met gevoel voor uw omstandigheden. Persoonlijk maar altijd professioneel.