Werken buiten de deur

Gepost op: in de categorie: Werkplaats geluiden

Steeds vaker ben je buiten de deur voor een afspraak en wil je nog snel even de laatste informatie raadplegen voor dat ene belangrijke gesprek. De printjes die je vroeger mee nam zitten allang niet meer in het systeem. Tegenwoordig heb je e-mail op je smartphone en kun je de desbetreffende website bezoeken of Google raadplegen. Zou het dan niet nog veel mooier zijn als je eerdere contacten en informatie in één handig overzicht bij de hand hebt?

Voor gebruikers van Tim is dit moment nu aangebroken. Maart 2014 is namelijk de periode dat Tim Mobilehet levenslicht gaat zien. Een mobiele applicatie waar alle kernfunctionaliteiten van de desktop-versie van Tim, op elk gewenst moment vindbaar en beschikbaar zijn. In eerste instantie zal Tim Mobile beschikbaar zijn voor de IOS gebruikers. Later dit jaar wordt de applicatie ook beschikbaar voor Android gebruikers. Het is een applicatie waar je alle informatie die in de desktop-versie van Tim beschikbaar is kan raadplegen op je smartphone of tablet. Nieuwe informatie toevoegen in de applicatie behoort tot een van de vele mogelijkheden, zodat je ter plekke informatie kunt opslaan in Tim.

Daarnaast is het mogelijk om in de Tim applicatie te zoeken en om Timlinks te tonen. Bij persoons- en bedrijfsgegevens is er de optie om op een emailadres of telefoonnummer te klikken en direct contact op te nemen. Door de snelle zoekfunctie en de volledig dynamische schermen staat de gebruiksvriendelijkheid voorop, waardoor de gegevens op een makkelijke manier zijn terug te vinden. Alleen de informatie die beschikbaar is, zal getoond worden. Dit voorkomt overbodig wit regels en optimaliseert het gebruikersgemak.

Houd de website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen rond Tim Mobile.

Geschreven door:

Roland Schweigl

In mijn rol vertolk ik de interface tussen klanten, medewerkers en product, dit geeft mij veel energie. U kennis laten maken met een andere vorm van samenwerken door middel van Tim is mijn passie. Bent u nieuwsgierig bel mij dan bij Softmakers.

Nog geen reacties

Reageer